Mest attraktiva arbetsgivaren 2016 & 2017

Fastighetsbyrån är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för mäklarstudenter fyra år i rad. Det stod klart när priset delades ut på Universum Awards 2017. Priset bygger på resultatet av undersökningen Företagsbarometern 2017.

Varje år genomförs undersökningen Företagsbarometern bland 20 000 svenska studenter. I kategorin för mäklarstudenterna hamnar Fastighetsbyrån i topp som den mest attraktiva arbetsgivaren.  

- Vi är så glada för det här priset, det är det bästa betyget på att vi lyckas nå ut till mäklarstudenterna och visa dem vilka är och vad vi kan erbjuda dem när de är klara med studierna. Mäklarstudenter är en viktig målgrupp för oss då vi har ett stort rekryteringsbehov och växer med ca 300 nya medarbetare varje år, säger Linda Broman, Rekryteringsansvarig på Fastighetsbyrån.

Fastighetsbyrån arbetar ständigt med att erbjuda nyexaminerade mäklare en arbetsplats som hjälper dem att utvecklas och lyckas som mäklare. 

Om Företagsbarometern FöretagsBarometern är en heltäckande och årligen återkommande undersökning om karriär, arbetsliv och framtid som syftar till att hjälpa arbetsgivare i Sverige att förstå och kommunicera med potentiell framtida arbetskraft. Läs mer på deras hemsida 

För mer information: Linda Broman, Rekryteringsansvarig Tel: 08-54 54 55 15, 070-300 48 09 E-post: linda.broman @fastighetsbyran.se

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor