På Fastighetsbyrån har du alla förutsättningar att lyckas

Vi har branschens bästa affärssystem:

För att våra mäklare ska kunna fokusera på det de är bäst på – att mäkla – har vi utvecklat ett eget affärssystem, som är unikt och oöverträffat när det kommer till mäklarsystem. Det ger struktur och stöd i ditt arbete och sparar tid, så att du kan göra fler affärer och få ut mer av din tid.

Kombinationen av trygghet och flexibilitet:

För oss är det viktigt att våra medarbetare känner trygghet och kan ha en bra balans mellan arbete och privatliv. Därför omfattas alla våra medarbetare av både pensions- och försäkringslösningar, och nya mäklare har alltid garantilön. Vi vet att mäklaryrket kräver stor flexibilitet, och därför är det viktigt att du känner att du kan planera din tid på det sätt som passar dig bäst.

 Utbildning och resurser för fortsatt utveckling:

Vårt resursstarka huvudkontor stöttar dig med support, utbildningar och annat du kan behöva. Med skräddarsydda utbildningar – från gedigna introduktionsutbildningar till vassa säljutbildningar – ser vi till att du kan utvecklas på dina villkor, oavsett om du kommer till oss som ny eller erfaren mäklare.

En karriär som passar dig:

Att göra karriär betyder olika saker för olika personer. På Fastighetsbyrån kan du utvecklas i den riktningen som passar dig bäst, oavsett roll. Hos oss kan du specialisera dig på nyproduktion, bli teamchef, säljchef, kontorschef eller bli franchisetagare. Vi har dessutom ett attraktivt partnerskap där du kan gå in som delägare i ett kontor.

Ett omtyckt varumärke som ger fler affärer:

Fastighetsbyråns omtyckta varumärke betyder att vi ofta är kundens förstahandsval. Det förtroendet förvaltar vi med stolthet, eftersom det är ett tecken på att vi är uppskattade hos kunderna. För våra medarbetare betyder det fler affärer och fler affärsmöjligheter, även i tuffare tider på marknaden. Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor